HITRA in BREZPLAČNA dostava po Italiji 24 / 48h! Express Shipping v Evropi.

SPLOŠNI POGOJISplošni pogoji Spletne strani AVTO DELI so sestavljeni v skladu z
Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) , Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno stranjo upravlja podjetje REVENTON AVTO d.o.o., Cesta Borcev 4D, 6000 Koper, matična številka: 3948382, davčna številka: 10118098, ki je tudi ponudnik originalnih rezervnih delov.

Ponudnik si pridržuje pravico do kakršnih koli sprememb splošnih pogojev poslovanja brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave in so za uporabnika zavezujoče.

Pomoč uporabnikom

Informacije o naročilih, dostavi in reklamacijah v zvezi z rezervnimi deli

 • e-naslov: [email protected]
 • telefon: (08) 20 55 123 ter070 407 123 od ponedeljka do petka od 9:00 do 17:00

Cene

Vse cene so v evrih in vključujejo DDV. REVENTON AVTO d.o.o. si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen brez predhodnega obvestila. Redne cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. V primeru, da je podatek o ceni napačen oziroma v primeru, da se cena artikla spremeni, ponudnik kupcu omogoči poiskati rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Naročila

Načini oddaje naročila

Naročila preko telefona

 • Pokličite na telefonsko število (08) 20 55 123 ali mobitel 070 407 123 .

· Naročilo lahko oddate od ponedeljka do petka med 8:30 do 17:30

· Pri naročilih preko telefona lahko izberete izključno plačilo po povzetju (plačilo preko plačilne kartice ni možno).

Naročila preko e-pošte

· Pošljite elektronsko pošto na naslov [email protected] .

 • Naročilo lahko oddate 24 ur na dan vse dni v tednu.
 • V naročilo vpišite:

o šifre izdelkov

o vaše podatke (ime, priimek, naslov, e-mail, telefonsko številko)

o željen naslov dostave

· Pri naročilih preko e-pošte lahko izberete izključno plačilo po povzetju ali preko TRR-ja (plačilo preko plačilne kartice ni možno).

Preklic naročila

Prejeta naročila preko telefona ali preko e-pošte lahko prekličete tako da ''Obvestilo o preklicu naročila'' pošljete elektronski pošti [email protected] . V zadevo elektronskega sporočila navedite "Preklic naročila", v sporočilu pa navedite ime in priimek.

Sprememba naročila

Naročilo po povzetju z gotovino

Po oddaji naročila po povzetju lahko spremembe naročila posredujete po elektronski pošti na naslov [email protected] in posredujete sledeče podatke:

 • Ime in priimek

· izdelke, ki jih želite dodati, spremeniti ali odstraniti

· željene spremembe dostave ali načina plačila

Shranjevanje naročila oziroma pogodbe

Potrjeno naročilo oziroma sklenjena pogodba se v pisni obliki nahaja na sedežu družbe REVENTON AVTO d.o.o., Cesta Borcev 4D, 6000 Koper. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov [email protected] ali po telefonu(08) 2055 123 od ponedeljka do petka od 9:00 do 17:00.

Načini plačila

Po povzetju z gotovino

S plačilnimi karticami v poslovalnici

 • s plačilno kartico MasterCard
 • s plačilno kartico Maestro
 • s plačilno kartico Activa
 • s plačilno kartico Visa in Visa Electron

Po predračunu

V svoj elektronski predal boste prejeli podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenco oziroma sklic in namen plačila. V tem primeru boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom UPN (obrazec) na banki, pošti ali preko svoje spletne banke (Klik, Bank@Net, Abanet, Banka IN, Link, Addiko EBank…).

Po opravljenem plačilu nam lahko zaradi hitrejše obravnave naročila na naslov [email protected] pošljete potrdilo o plačilu. Prejeti predračun je potrebno poravnati najkasneje v 5 delovnih dneh, v nasprotnem bomo naročilo preklicali.

Izdaja računa

Prodajalec mora za dobavo blaga ali storitev izdati račun in ga izročiti kupcu. Kupec mora prevzeti račun in ga zadržati neposredno po odhodu iz poslovnega prostora.

Pri poslovanju preko e-pošte bomo izdali račun ob pošiljanju blaga kupcu oziroma ko bo blago odpremljeno.

Dostava

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije. Kupljeno blago je dobavljivo običajno od 2 do 4 delovnih dneh. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš elektronski naslov.
Če vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije. V kolikor želite, da vas s strani Pošte Slovenije o dostavi obvestijo preko telefona, nam to posebej sporočite na naslov [email protected] . Dostava blaga v tujino je možna izključno na podlagi medsebojnega individualnega dogovora ob vnaprej definirani lokaciji in izračunanih stroških pošiljanja. V tem primeru nam preko e-pošte na naslov [email protected] pošljite vaše podatke in željene izdelke, da vam pripravimo predračun.

Dostava se običajno vrši do vrat objekta.

Strošek dostave

Ob nakupu v vrednosti 1000,00 € ali več vam kupljeno blago dostavimo brezplačno. Za druge nakupe obračunamo znesek pošiljanja v višini 3,90 € naprej odvisno od mase (kg).

Pravica do odstopa od nakupa

V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od prodajne pogodbe oziroma nakupa, nas lahko v 8 dneh obvestite, da odstopate od pogodbe in navesti razlog za svojo odločitev. Obvestilo o odstopu lahko uredite preko e-pošte z izjavo, ki jo lahko pošljete na e-poštni naslov[email protected] ali z ustno izjavo preko telefona (08) 20 55 123 od ponedeljka do petka od 9:00 do 17:00. 8-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Vračilo blaga

Osebno v prodalajni

· vračilo blaga predhodno najavite preko e-pošte [email protected] ali preko telefona na08 20 55 123 od ponedeljka do petka od 9:00 do 17:00

· navedete ime in priimek, številko računa, e-pošto in kontaktni telefon

· poleg blaga obvezno predložite kopijo originalnega računa

V primeru odstopa od pogodbe preko dostavne službe na naslov

 • REVENTON AVTO D.O.O.
  Cesta Borcev 4D
  6000 Koper

Poleg blaga obvezno predložite kopijo originalnega računa. Stroške pošiljanja krijete sami.

V primeru reklamacij, napačnih ali razbitih izdelkov

· vračilo blaga predhodno najavite preko e-pošte vmservi[email protected] ali preko telefona na 08 20 55 123 od ponedeljka do petka od 9:00 do 17:00

· po potrditvi oziroma uskladitvi z vami bomo organizirali prevzem pošiljke preko Pošte Slovenije

Poleg blaga obvezno predložite kopijo originalnega računa. Stroški pošiljanja so brezplačni.

Na vašo željo vam lahko blago zamenjamo za drugo ali pa vam vrnemo kupnino.

Na zgornji naslov ali na elektronski naslov lahko pošljete tudi svoje ugovore, pripombe, zahtevke in predloge.

Garancija

Rabljeni originalni rezervni deli imajo garancijo 8 dni. Motorji in menjalniki pa 30 dni garancije. Garancijski rok začne teči z dnem prevzema blaga s strani kupca.

Prodajalec ni usposobljen za tehnično presojo glede morebitnih okvar in tako tudi ne more odločati o zamenjavi izdelka v okvari brez mnenja servisa (mehanika).

Reklamacije

Stvarne napake

V skladu s 37. členom Zakona o varstvu potrošnikov je napaka stvarna v primeru:

 • če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet
 • če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana
 • če izdelek nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane
 • če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila

Primernost izdelkov se presoja glede na običajne izdelke enake vrste in ob upoštevanju izjav o značilnosti blaga s strani dobavitelja ali REVENTON AVTO, d.o.o.

Uveljavljanje stvarnih napak

Stvarno napako lahko uveljavljate z natančnim opisom napake, omogočenim pregledom izdelka in obvestilom na elektronski naslov [email protected] ali osebno v prodajalni, kjer bomo izdelek pregledali in vam izdali potrdilo o vročitvi izdelka. Za stvarne napake na izdelkih, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti od izročitve, ne odgovarjamo.
Po ustreznem obvestilu in omogočenem pregledu izdelka bomo bodisi:

V kolikor obstoj napake na izdelku ni sporen, vam bomo čimprej, vendar najkasneje v roku osmih dni ugodili.

Varovanje osebnih podatkov

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani izključno s strani podjetja REVENTON AVTO d.o.o. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko e-pošte, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila ter v primeru upravičenosti in posebnih akcij, posredovanje kupona za unovčevanje.

Pritožbe in spori

REVENTON AVTO d.o.o. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in zagotavlja učinkovito obravnavo pritožb. V primeru težav nas pokličite na telefonsko številko 08 20 55 123, pošljite elektronsko sporočilo na [email protected] ali nam pišite na naslov REVENTON AVTO d.o.o., Cesta Borcev 4D, 6000 KOPER. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Na podlagi Uredbe 524/2013/EU je bila ustanovljena enotna vstopna točka za reševanje sporov.

S klikom na povezavo boste preusmerjeni na platformo https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL . Za dodatno pomoč se lahko obrnete na Nacionalno kontaktno točko - Slovenija. Podatki so navedeni na povezavi: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.complaints.odrList .